Prenajaté: Na prenájom exkluzívne 2 izb. byt, Staré mesto, Šancová ulica, Bratislava, 75m2, kompletne zariadený

Šancova

DETAILY

Typ reality: byt

Adresa: Šancova

Rozloha: 75 m2

Počet izieb: 2

Poschodie: 2/5

Spôsob vykurovania: ustredne kúrenie

Balkón: 10 m2

Vybavenie: Štandardné

Stav nehnuteľnosti: Kompletná rekonštrukcia

Forma vlastníctva: osobne

VLASTNOSTI

  • Kompletne zariadený
  • Veľký až 75 m2
  • 10 m2 loggia
  • Dobré parkovanie
  • Centrum
  • Občianska vybavenosť

POPIS

Ponúkame Vám exkluzívne na prenájom prerobený veľký 2-izbový byt v starom meste Šancová ulica 37 v Bratislave, medzi Račianskym a Trnavským mýtom.
Byt sa nachádza na zvýšenom 1 podlaží. Rozloha bytu s uzavretou pavlačou predstavuje 81 m2. Byt je priestranný, slnečný, a má široký výhľad z oboch strán domu. Dispozícia bytu pozostáva z priestrannej kuchyne, veľkej obývacej izby, spálne, kúpeľne s vaňou, špajzou a samostatnou toaletou. Byt má uzavretú presklenú pavlač 6 m2. Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Kuchynská linka je kompletne vybavená vrátane elektrospotrebičov, elektrická rúra, digestor, chladnička + mraznička, mikrovlnka a pračka. V jedálenskej časti sa nachádza komplet sady tanierov, pohárov, hrncov, k dispozícii je aj vysávač, atd., spolu s jedálenským stolom a stoličkami.
Obývacia izba je zariadená rozkladacou sedacou súpravou, obývačkovou stenou s TV, internet, káblovka. Spálňa je vybavená manželskou posteľou a nábytkom a televízorom. V kúpeľni sa nachádza vaňa.
Byt je klimatizovaný a má rekuperáciu vzduchu pre bezprašné a bezhlučné vetranie, všade drevené parkety, plastové okná. Byt má funkčný elektronický vrátnik.
Byt sa nachádza prakticky v centre s prístupnou dopravou na všetky smery. Byt je voľný od 1.4.2020, prípadne podla dohody.
Okolie poskytuje vynikajúcu občiansku vybavenosť: Nákupném centrum CENTRAL, reštaurácie, kaviarne, obchody, škôlka, škola, blízkosť MHD,NC Polusu, hl. stanice, tržnice, Fakulty STU na Nám. Slobody

Mesačný nájom predstavuje 390€ /mesiac
energie komplet aj s elektrinou, káblovka a internet je 190€/mesiac
Spolu 580€ mesačne.
Parkovanie možné pri dome.

Info a obhliadky: Matej Salay 0948 599 090

390 €

+421 948 599 090

Šancova





Hypokalkulačka

HYPOTÉKA PRE MLADÝCH SO ŠTÁTNYM PRÍSPEVKOM

© 2024 foxt.sk