Predané: Predáme 1 izbový byt, Ligurčeková, Podunajská Biskupice, 33,3m2, záhrada 23m2

Ligurčákova, Podunajské Biskupice

DETAILY

Typ reality: byt

Adresa: Ligurčákova, Podunajské Biskupice

Rozloha: 33 m2

Počet izieb: 1

Poschodie: 1/2

Spôsob vykurovania: lokálne

Balkón: 23 m2

Vybavenie: Štandardné

Stav nehnuteľnosti: Novostavba

Forma vlastníctva: osobné

VLASTNOSTI

  • Novostavba
  • Tichá časť
  • Holobyt
  • Dobré cestné napojenie
  • Kvalitná stavba
  • Dobrá lokalita

POPIS

Predáme slnečný 1izbový byt v Podunajských Biskupiciach.

Byt sa nachádza na prízemí dvojpodlažného bytového domu. Jedná sa o úplnú novostavbu (kolaudácia holobytu v novembri 2018). Byt má rozlohu 33,30 m2. Navyše k nemu prislúcha 23 m2 veľká záhrada orientovaná na juh, dostupná cez veľké terasové dvere z obývacej miestnosti a 12 m2 vyhradené parkovacie miesto hneď pred vchodovými dverami do bytu.

Do bytu sa vstupuje priamo z ulice, čo poskytuje pocit bývania ako v rodinnom dome a netreba riešiť žiadne spoločné priestory. Celá ulica je novovybudovaná a nachádza sa v pokojnom prostredí, obklopená výstavbou rodinných domov. Jedná sa o slepú ulicu, na ktorej začiatku sa nachádza novovybudovaná zastávka MHD.

Byt sa dispozične skladá zo vstupnej chodby s priestorom na vstavanú skriňu, z obývacej izby s kuchynskou časťou a východom do záhrady a z kúpeľne. K vybaveniu bytu patria bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná, podlahové kúrenie so samostatným plynovým kotlom Viessmann so zásobníkom, predpríprava na klimatizáciu, predpríprava na optický internet od Orange. Kúpeľňa je vybavená Geberitom a rebríkovým radiátorom.
Byt sa ponúka ako holobyt, čo Vám poskytuje možnosť dokončit si ho presne podľa Vaších predstáv.

Celkovo sa jedná o veľmi kvalitne postavený projekt, kde boli použité moderné technológie a materiály. Objekt je tehlový, zateplený a nízkoenergeticky, preto sa predpokladajú veľmi nízke mesačné náklady.

Ak hľadáte moderné bývanie v tichom prostredí a v blízkosti prírody v hlavnom meste bude táto novovzniknutá ulica pre Vás vynikajúcou príležitosťou. Bývanie v tejto časti Podunajských Biskupíc sa vyznačuje bezpečnosťou a pokojom, ponúka veľké športové vyžitie a má perfektnú občiansku vybavenosť.

Info a obhliadky: Marián Tichansky 0918 345 693

96 000 €

+421 948 599 090

Ligurčákova, Podunajské Biskupice





Hypokalkulačka

HYPOTÉKA PRE MLADÝCH SO ŠTÁTNYM PRÍSPEVKOM

© 2024 foxt.sk