Predané: Predáme 1 izbový byt, Ligurčeková, Podunajská Biskupice, 30m2, záhrada 26m2, parkovacie státie 12m2

Ligurčákova, Podunajské Biskupice, Bratislava

DETAILY

Typ reality: byt

Adresa: Ligurčákova, Podunajské Biskupice, Bratislava

Rozloha: 30 m2

Počet izieb: 1

Poschodie: 1/2

Spôsob vykurovania: Lokálne

Balkón: 26 m2

Vybavenie: Štandardné

Stav nehnuteľnosti: Novostavba

Forma vlastníctva: osobné

VLASTNOSTI

  • Novostavba
  • Tichá časť
  • Dobrá lokalita
  • Dobré cestné napojenie
  • Kvalitná stavba
  • Predzáhradka

POPIS

Predáme slnečný 1 izbový byt v Podunajských Biskupiciach s parkovacím státím a záhradou v cene.

Byt sa nachádza na prízemí dvojpodlažného bytového domu. Jedná sa o úplnú novostavbu (kolaudácia holobytu v novembri 2018). Byt má rozlohu 30,01 m2. Navyše k nemu prislúcha 26 m2 veľká záhrada orientovaná na juh, dostupná cez veľké terasové dvere z obývacej miestnosti a 12 m2 vyhradené parkovacie miesto hneď pred vchodovými dverami do bytu.

Do bytu sa vstupuje priamo z ulice, čo poskytuje pocit bývania ako v rodinnom dome a netreba riešiť žiadne spoločné priestory. Celá ulica je novovybudovaná a nachádza sa v pokojnom prostredí, obklopená výstavbou rodinných domov. Jedná sa o slepú ulicu, na ktorej začiatku sa nachádza novovybudovaná zastávka MHD.

Byt sa dispozične skladá zo vstupnej chodby s priestorom na vstavanú skriňu, z obývacej izby s kuchynskou časťou a východom do záhrady a z kúpeľne. K vybaveniu bytu patria bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere, laminátová plávajúca podlaha, plastové okná, podlahové kúrenie so samostatným plynovým kotlom Viessmann so zásobníkom, predpríprava na klimatizáciu, predpríprava na opticky internet od Orange. Kúpeľňa je vybavená vaňou, WC a umývadlom so skrinkou a batériami Hansgrohe.

V kuchynskej časti je kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi značky Gorenje – sklokeramická platňa, teplovzdušná rúra, vstavaná chladnička a digestor. V celom byte sú už namontované svietidlá.

Celkovo sa jedná o veľmi kvalitne postavený projekt, kde boli použité moderné technológie a materiály. Objekt je tehlový, zateplený a nízkoenergeticky, preto sa predpokladajú veľmi nízke mesačné náklady.

Ak hľadáte moderné bývanie v tichom prostredí a v blízkosti prírody v hlavnom meste bude táto novovzniknutá ulica pre Vás vynikajúcou príležitosťou. Bývanie v tejto časti Podunajských Biskupíc sa vyznačuje bezpečnosťou a pokojom, ponúka veľké športové vyžitie a má perfektnú občiansku vybavenosť.

Info a obhliadky: Marián Tichansky 0918 345 693

91 000 €

+421 948 599 090

Ligurčákova, Podunajské Biskupice, Bratislava





Hypokalkulačka

HYPOTÉKA PRE MLADÝCH SO ŠTÁTNYM PRÍSPEVKOM

© 2024 foxt.sk