Predané: Exkluzívne na predaj 1 izbový byt, novostavba v centre, Radlinského 45, úžitková plocha 32,35 m2

Radlinského 45, Bratislava

DETAILY

Typ reality: byt

Adresa: Radlinského 45, Bratislava

Rozloha: 32.35 m2

Počet izieb: 1

Poschodie: 1/5

Spôsob vykurovania: Ústredné kúrenie

Balkón: 5,1 m2

Vybavenie: Luxusné

Stav nehnuteľnosti: novostavba

Forma vlastníctva: Osobné

VLASTNOSTI

  • Novostavba
  • Kúsok od centra
  • Kompletne zariadený
  • Výborná občianska vybavenosť
  • Kvalitné materiály
  • Dobré cestné napojenie

POPIS

Ponúkame exkluzívne na predaj novostavbu, 1 izbový byt v zateplenom bytovom dome, ktorý je na ulici Radlinského 45 v Bratislave, mestská časť staré mesto. Byt sa nachádza na zvýšenom 1 nadzemnom podlaží, asi 4 metre nad chodníkom a bol skolaudovaný v roku 2012. Rozloha bytu predstavuje 32,35 m2, pivničná kobka 5,1 m2. Dispozícia bytu pozostáva z 1 miestnosti a príslušenstva, ktorými sú vstupná hala, kúpeľňa s wc. Obývacia izba je spojená s kuchyňou a k bytu prislúcha aj pivničná kobka. Byt sa predáva kompletne zariadený. Kuchynská linka je vybavená vrátane elektrospotrebičov elektrická trúba, digestor, chladnička s mrazničkou mikrovlnka, ako aj príslušenstvo. V obývacej časti sa nachádza kvalitná posteľ na mieru. V kúpeľni je sprchový kút, wc a automatická pračka. Na chodbe je skriňa s odkladacím priestorom na topánky a kabáty. Byt je orientovaný smerom do ulice, na Radlinského. Vykurovanie je ústredné. V byte je drevená exkluzívna podlaha. Dlažba je v kúpeľni. Všade sú hliníkové okná s 3 sklom a sú zvukovo dobre izolované. V byte sú špeciálne radiátory. Vchodové dvere sú bezpečnostné, v dome je elektronický vrátnik a kamerový systém a SBS.
Okolie poskytuje vynikajúcu občiansku vybavenosť: reštaurácie, kaviarne, obchody, škola, škôlka, detské ihriská, blízkosť MHD, Billa, pekáreň, DM, večierka Malina, Tabak, Kvetinárstvo, Edokin, Buritos Fellas, Thal Kaviareň, park Andreja Hlinku, Blumental kostol, detské ihrisko, Farmárske potraviny, Pizza Primavera, Pizza u Taliana, Piváreň u hasiča a iné. Do centra je to peši 10 minút, električkou 3 minúty. V bytovom dome je výťah. Parkovanie je možné pri bytovom dome, alebo je možnosť si prenajať parkovacie miesto pod domom za cenu 90€/miesto alebo kúpiť za 25.000€.
Mesačný nájom je nízky, predstavuje 90€ za správu, plus elektrika 20€, internet 20€.

Nehnuteľnosť ponúka bývanie pre tých ,ktorí túžia žiť v tichej časti mesta ale zároveň moderne a v centre diania. Lokalita poskytuje rýchle napojenie na obchvat.

Byt je kúpou ihneď voľný, v prípade záujmu máme pripravených nájomníkov, ktorý sú ochotný platiť nájom až okolo 650€ mesačne.

Mesačný zisk by bol teda cca 520€ mesačne.

Cena bytu je 156.900€
Info a obhliadky: Matej Salay 0948 599 090

156 900 €

+421 948 599 090

Radlinského 45, Bratislava





Hypokalkulačka

HYPOTÉKA PRE MLADÝCH SO ŠTÁTNYM PRÍSPEVKOM

© 2024 foxt.sk