Prenajaté: Exkluzívne na prenájom 3 izbový byt, centrum, Fraňa Krála 20, 101m2, garáž + parkovacie miesto

Fraňa Kráľa 20, Bratislava

DETAILY

Typ reality: byt

Adresa: Fraňa Kráľa 20, Bratislava

Rozloha: 101 m2

Počet izieb: 3

Poschodie: 1/3

Spôsob vykurovania: ústredné kúrenie

Balkón: 8 m2

Vybavenie: Luxusné

Stav nehnuteľnosti: Kompletná rekonštrukcia

Forma vlastníctva: firemné

VLASTNOSTI

  • Centrum
  • Tichá časť
  • Garáž
  • Parkovanie pred Garážou
  • Zariadený
  • Občianska vybavenosť

POPIS

Prenajmeme kompletne zariadený 3 izbový byt, v mestskej časti Staré mesto ulica Fraňa Krála 20. Úžitková plocha bytu je 101 m2.
Nachádza sa z jednej strany na prízemí, z druhej strany na treťom poschodí, v bytovom dome s výťahom. Ulica je prepojením medzi parlamentom, Bratislavským hradom, Prezidentským palácom a MZV SR. V blízkosti, alebo priamo na ulici sa nachádza väčšina zahraničných zastupiteľstiev v SR.
Do bytu, ktorý je veľmi prakticky riešený, vstúpite vstupnou chodbou so šatníkom. Z nej ďalej vstupujete do obývačky s jedálňou, ktorá je prepojená aj s kuchyňou. Do kuchyne sa dá vojsť aj samostatne. Kuchynská linka má všetky vstavané elektrospotrebiče – chladničku, mrazničku, umývačku, elektrickú rúru, mikrovlnnú rúru. S jedálenskou časťou je prepojená pultom so stoličkami. Ďalšími obytnými izbami je spálňa a pracovňa s balkónom, obidve so zabudovanými vstavanými skriňami. V kúpeľni sa nachádza vaňa s masážnymi tryskami, toaleta, práčka a určite uvítate aj dvojumývadlo.
Byt je vďaka veľkým oknám presvetlený. Kúrenie je ústredné z domovej kotolne, ktoré sa dá v každej izbe regulovať samostatne a vonkajšie elektrické žalúzie.
Tento byt je atraktívny určite aj svojou polohou v centre mesta, blízkosťou MZV SR, výbornou dostupnosťou MHD, na skok máte obchody a kaviarne, Prezidentskú záhradu. Do Horského parku, prípadne na pamätník Slavín to máte len pár minút. Ministerstvo zahraničných vecí je vzdialené 2 minúty chôdze, v okolí sú obchody, reštarácie, lekárne, a ide o výbornú občiansku vybavenosť.

Parkovanie možné pred domom, k dispozícií v cene, oproti vchodu je garáž (nie na SUV), a parkovanie teda vždy nájdete voľné pred touto garážou, takže máte 2 parkovacie miesta v cene.

Cena prenájmu je 1000€/mesiac, plus všetky energie 200€/mesiac.

Info a obhliadky: Matej Salay 0948 599 090.

1 000 €

+421 948 599 090

Fraňa Kráľa 20, Bratislava





Hypokalkulačka

HYPOTÉKA PRE MLADÝCH SO ŠTÁTNYM PRÍSPEVKOM

© 2024 foxt.sk