Predaný: Skoladovaný: Exkluzívne posledný 4 izbový Rodinný dom, 2 poschodový, úžitková 96,43m2, pozemok 230m2, Figová Miloslavov,

Figová, Miloslavov

DETAILY

Typ reality: Rodinný dom

Adresa: Figová, Miloslavov

Rozloha: 96.43 m2

Počet izieb: 4

Spôsob vykurovania: podlahové

Balkón: 42 m2

Vybavenie: Štandardné

Stav nehnuteľnosti: Novostavba

Forma vlastníctva: firemné

VLASTNOSTI

  • Novostavba
  • 4 veľké izby
  • Kvalitné materiály
  • Výborná lokalita
  • 150 metrov Billa
  • Občianska vybavenosť

POPIS

Ponúkame Vám exkluzívne posledný skoladovaný rodinný dom na predaj, 4 izbovú novostavbu v Miloslavove. Rodinný dom má 2 poschodia, úžitková plocha 96,43m2, pozemok 230m2 v intraviláne, priamo v Miloslavove. RD je dokončený v stave holodom a má všetky povolenia a podklady a všetky napojenia na siete. Skoladovanie prebehlo 20.12.2021. Predáva sa v stave Holodom. Aktuálny stav je na fotkách. Ide o dvojdom, 2 RD vedľa seba, spojené jednou stranou.
Na prízemí sa nachádza zádverie, wc, obývacia izba, špajza, schodište. Na poschodí sa nachádza chodba, kúpeľňa, 3 x izba.
Pod schodami je odkladací priestor na pračku a bojler. Príprava na klímu je v obývačke a v každej izbe, vyvedená na strechu. V obývačke sú dve možnosti zapojenia TV, káble uložené v stene. V izbách príprava na internet, alarm a žalúzie vonkajšie. Úroveň výšky strechy je 6,6metra. Rd je z tehál Porotherm hrúbky 300 a 250 mm, strecha je rovná, tepelná izolácia polystyren EPS 100 hrúbky 150mm. Pred domom budú vybudované 3 parkovacie státia. Kúrenie elektrické podlahové.
Projekt ultranízkoenergetického rodinného domu s úžitkovou plochou 96,43 m2 je ideálnou voľbou pre 4 člennú rodinu. Na pozemku sú všetky inžinierske siete, voda, elektrina, kanalizácia, cesta vybudovaná. Blízkosť budúceho napojenia na obchvat, ako aj občianska vybavenosť v okolí.
Poskytuje dostatočne veľký obytný priestor so skvelým presvetlením v podobe veľkých okien ktorú dopĺňa moderná kuchyňa s ostrovčekom. Detské izby sú veľké, kde sa zmestí naozaj všetko, čo deti potrebujú. Tento typ domu je dokonalým spojením moderného a praktického bývania.
Dom má samostatnú špajzu/prípadne možnosť urobiť z nej práčovňu, samostatné veľké WC a kúpeľňu, kde sa zmestí vaňa, priestranný bezbariérový sprchový kút 110×160 cm, miesto pre dvoj-umývadlo, WC, bidet a zároveň skriňu, práčku a sušičku ako aj miesto pre technológiu.

V cene: stav holodom, Interiér vystierkovaný sadrovou omietkou, dom bude z vnútra aj zvonku vymaľovaný, súčasťou sú aj zásuvky, vypínače a rozvodová skriňa. Bude vybudovaná terasa so zámkovej dlažby 3m x 4m a pred vchodom státie pre autá 7m x 6m (vieme ešte zmeniť na požiadavky klienta).

Využite možnosť financovania cez HÚ, ktorý Vám pomôžeme vybaviť. BEZPLATNE je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý preverí Vaše hypotekárne možnosti.
Možnosť financovania aj postupne počas výstavby, vlastnými prostriedkami.

Cena nehnuteľnosti: 237 000 €.
Info a obhliadky: Matej Salay 0948 599 090

237 000 €

+421 948 599 090

Figová, Miloslavov





Hypokalkulačka

HYPOTÉKA PRE MLADÝCH SO ŠTÁTNYM PRÍSPEVKOM

© 2024 foxt.sk