Predané: Exkluzívne na predaj 3 izbový byt, Devínska Nová Ves, Jána Poničana 3, 65m2, balkon 4m2,klimatizácia

Jána Poničana 3, Bratislava, Devínska Nová Ves

DETAILY

Typ reality: byt

Adresa: Jána Poničana 3, Bratislava, Devínska Nová Ves

Rozloha: 65 m2

Počet izieb: 3

Poschodie: 6/12

Spôsob vykurovania: ústredné

Balkón: 4 m2

Vybavenie: Štandardné

Stav nehnuteľnosti: Kompletná rekonštrukcia

Forma vlastníctva: osobné

VLASTNOSTI

  • Výborná tichá lokalita
  • Klimatizácia
  • Napojenie na obchvat
  • Výnikajúca občianska vybavenosť
  • Parkovanie
  • Slnečný byt

POPIS

Ponúkame exkluzívne na predaj zrekonštruovaný 3 izbový byt v zateplenom panelovom dome, ktorý je na ulici Jána Poničana 3 v Bratislave, mestská časť Devínska Nová Ves. Byt sa nachádza na 6 nadzemnom podlaží. Rozloha bytu predstavuje 65,04 m2, balkón 4 m2 a látková pivnica 2 m2. Dispozícia bytu pozostáva z obývacej izby s prechodom na balkón a kuchynskou zónou, samostatnej spálne, ďalšou izbou a kúpeľne spojenou s toaletou. Byt sa predáva kompletne zariadený ako je na fotkách, podla dohody s majiteľom. Kuchynská linka je vybavená vrátane elektrospotrebičov – plynový varič, elektrická trúba, digestor, chladnička s mrazničkou Bosch, mikrovlnka, ako aj príslušenstvo. V obývacej časti sa nachádza obyvačková stena jedálenský stôl so stoličkami a je zariadená sedacou súpravou, konferenčným stolíkom a s klimatizáciu značky Samsung, ktorá má 3 roky. Spálňa je vybavená veľkou kvalitnou manželskou posteľou s odkladacím priestorom a skriňami. V kúpeľni je murovaný sprchový kút, wc a automatická pračka. Na chodbe je skriňa s odkladacím priestorom na topánky a kabáty. Byt je tichý, orientovaný smerom na dvor, je veľmi slnečný orientovaný na Východ a juh. Vykurovanie je ústredné, v byte je plyn. Kuchyňa má dlažbu, inak je všade laminátová podlaha, a v jednej izbe je linoleum a koberec. Všade sú plastové okná. Jadro a stupačky sú vymenené. V byte sú plechové radiátory s automatickými meračmi, ako aj voda sa meria automaticky. Plyn sa chodí merať. Vchodové dvere sú bezpečnostné 8 bodové, v dome je elektronický vrátnik.
Byt sa nachádza v tichej lokalite, ďalej od hlavnej cesty. Okolie poskytuje vynikajúcu občiansku vybavenosť: reštaurácie, kaviarne, obchody, škola, škôlka, detské ihriská, blízkosť MHD, mäso údeniny, coop jednota, lidl, tesco, vub a neďaleko je obchodné centrum Bory Mall. V zrekonštruovanom bytovom dome sú 2 priestranné výťahy. Parkovanie je možné na parkovisku pri dome. Mesačný nájom je nízky, predstavuje 158€ za správu, plus elektrika 11€, plyn 4€. V byte je swan televízia a internet.

Nehnuteľnosť ponúka bývanie pre tých ,ktorí túžia žiť v tichej časti mesta ale zároveň moderne a v centre diania. Lokalita poskytuje rýchle napojenie na obchvat.

Cena bytu je 138.500€

Info a obhliadky: Matej Salay 0948 599 090

138 500 €

+421 948 599 090

Jána Poničana 3, Bratislava, Devínska Nová Ves





Hypokalkulačka

HYPOTÉKA PRE MLADÝCH SO ŠTÁTNYM PRÍSPEVKOM

© 2024 foxt.sk