KOMPLEXNÉ FINANČNÉ SLUŽBY NA JEDNOM MIESTE – TO JE NOVÉ FOXT a FINGO KLIENTSKÉ CENTRUM NA ŠANCOVEJ 40 V BATISLAVE

Komplexné finančné a realitné služby na jednom mieste v Bratislave na Šancovej 40. 

FOXT a FinGO  spája v sebe všetky výhody bankovej pobočky s výhodami finančného sprostredkovania ako sú nezávislosť, férovosť a komplexnosť. „Predstavte si kamennú pobočku, v ktorej však nájdete komplexné služby od úverov a hypoték, cez životné aj neživotné poistenie až po investície, vrátane produktov vašej vlastnej banky či poisťovne ako aj komplexné realitné služby,“ vysvetľuje Matej Salay, konateľ novootvoreného  FOXT FinGO  Klientského Centra.  Klientské  centrum je ako butik so značkovým tovarom, kde nájdete kompletnú ponuku finančných produktov od viac ako 50 finančných partnerov. K tomu samozrejme nechýba dobrá káva, nadštandardné prostredie a príjemný tím s úsmevom na tvári. 

Tím  v novom FOXT a FinGO Klientskom Centre je skutočne výnimočný. Tvoria ho 5 hypomakléry, 3 poisťovací špecialisti, a 15 realitný makléri s niekoľko ročnými skúsenosťami.  Chceli sme využiť svoju vyššiu profesionalitu a vyriešiť u klientov aj náročnejšie prípady,“ dopĺňa svoju skúsenosť hypošpecialista a vysvetľuje: „Bohužiaľ, nie vždy to bolo v našich silách. Ako v každej banke aj v tej našej existovali limity, pre ktoré nebolo možné napríklad klientovi poskytnúť úver alebo vyriešiť jeho špecifickú požiadavku. Na trhu však táto možnosť existovala. Problém bol, že by sme klienta museli poslať do konkurenčnej banky. To sme však, samozrejme, nemohli klientovi v žiadnom prípade povedať.“

Tím FOXT a FinGO v Bratislave.

Väčšina klientov sa vo finančných produktoch dostupných na trhu neorientuje a domnieva sa, že keď nepochodí vo svojej vlastnej banke, v ktorej má účet a je jej verný niekoľko rokov, tak nemá zmysel skúšať to v ostatných bankách. Preto nakoniec zostane požiadavka klienta nevyriešená a on je často sklamaný či nahnevaný. „S týmto sme sa vyrovnávali ťažko,“ dopĺňa hypošpecialistka Táňa, „a rozmýšľali sme nad tým, ako by sa to dalo zmeniť. Aké by to bolo skvelé, keby sme nemuseli pracovať iba pre jednu banku, ale mohli sa posunúť o ďalší level a zabezpečiť svojim klientom informácie z celého finančného trhu.“  

Najvýhodnejšie riešenie pre vás 

Takáto možnosť však na trhu existuje už niekoľko rokov. Je to vlastne práca finančného sprostredkovateľa. Ten obdobným spôsobom, avšak s väčším výberom a objektívnejšími informáciami pre porovnanie ponúk viacerých finančných inštitúcií, pomáha hľadať tie najvýhodnejšie riešenia. „Rozhodli sme sa ísť do toho,“ pokračuje Peter. „Dali sme výpoveď v banke a vydali sme sa novou, slobodnejšou, hoci náročnejšou cestou. Náročnejšou na našu odbornosť, znalosti a starostlivosť. Ale jednoduchšou pre nájdenie správnej služby a zabezpečenie potrieb klienta. Dnes už nezažívame situácie, kedy dlhoročný spokojný klient odchádza ku konkurencii – nemá na to žiaden dôvod. Nech si vyberie ktorúkoľvek banku alebo poisťovňu, vieme mu vybrané služby sprostredkovať,“ uzatvára spokojne Peter.  

Preto ak potrebujete získať hypotéku, vybrať životnú poistku, uzatvoriť lepšie PZP či havarijné poistenie, poistiť sa na dovolenku, alebo hľadáte vhodný spôsob, ako zhodnotiť vaše úspory, alebo vyriešiť kúpu, predaj, prenájom nehnuteľnosti       zastavte sa v našom novootvorenom FOXT FinGO Klientskom Centre. Stretnutie si dohodnete vopred a vaše požiadavky vyriešime v príjemných kanceláriách, bez ďalších klientov stojacich v rade za vami. Príďte sa k nám presvedčiť o tom, že aj pri riešení finančných záležitostí sa môžete cítiť výnimočne. Kontaktovať nás môžete prostredníctvom emailu info@foxt.sk alebo telefonicky na čísle. + 421 948 599 090. Oproti Klientskému centru medzi Ymcou a Hlavnou stanicou je obrovské parkovisko, kde sú vždy voľné parkovacie miesta na pohodlné parkovanie. Klientské centrum je otvorené od 1.10.2017, otváracie hodiny od 9:00 do 18:30. 

 

 

 

© 2024 foxt.sk